Наша школа била је домаћин Општинског такмичења из књижевности – „Књижевна олимпијада”.
Укупно је учествовало 14 ученика – 6 ученика седмог и 8 ученика осмог разреда. Ученице седмог разреда Анђела Давидовић и Анђела Радовић освојиле су 19 бодова (прво место), а Данка Плазинић 17 бодова (друго место). Запажене резултате постигли су и наши осмаци: Кристина Зечевић са 17 бодова освојила је друго место, а Сара Поповић и Дарко Милетић треће место (15 бодова).
Сви представници наше школе пласирали су се на окружни ниво такмичења. Честитамо им на овом сјајном успеху и њиховој наставници Вањи Вукићевић!
На Општинском такмичењу из енглеског језика Вељко Вуловић, ученик седмог разреда, освојио је треће место. Све похвале и честитке упућујемо сјајном Вељку и његовој наставници Мирјани Марић.
На Општинском такмичењу из математике, које је одржано у Лучанима, ученици трећег разреда постигли су одличне резултате:
Дејан Поповић – ПРВО место (98 поена);
Марина Радовић – ДРУГО место (72 поена);
Синиша Ђоловић – ТРЕЋЕ место (56 поена).
Честитамо им на постигнутом сјајном успеху! Учитељица Јелена Ивановић.
Маријана Главоњић, ученица четвртог разреда, заузела је ТРЕЋЕ место (51 поен). Браво за Маријану и њену учитељицу Марушку Јовановић!
Наша школа била је домаћин Општинског такмичења у шаху. Десет ученика пласирало се на наредни ниво такмичења. Честитамо свим учесницима, а најбољима желимо много успеха у наставку такмичења. Шаховску секцију води наставник Предраг Јаковљевић.
На Општинском такмичењу из српског језика и језичке културе нашу школу представљало је дванаест такмичара. Сара Поповић, ученица осмог разреда, заузела је треће место и пласман на окружни ниво. Честитамо свим учесницима, а Сари желимо много успеха у наставку такмичења. Предметни наставник Вања Вукићевић.

На Општинском такмичењу у рецитовању нашу школу представљали су:

Марија Властељица, III разред;

Филип Терзић, III разред;

Катарина Петковић, VII разред;

Младена Плазинић, VIII разред.

Честитамо свим рецитаторима, а посебне честитке упућујемо Катарини Петковић, која је освојила друго место. Браво, Каћо! Срећно у Горњем Милановцу!

На Oпштинском такмичењу у малом фудбалу, мушка и женска екипа наше школе остварила је феноменалан резултат. Девојке су заслужено освојиле прво место, док је мушка екипа освојила треће место. Браво за наше сјајне ученике и њиховог наставника Ивана Јањића.

 

У Културном центру у Гучи одржано је општинско такмичење у оквиру пројекта „Пажљивкова смотра 2024”. Нашу школу успешно су представљали предшколци, ученици првог и другог разреда. Честитамо им на показаном знању из области саобраћаја.
Васпитачица Биљана Станић и учитељице Марија Ћендић и Слађана Радосавчевић.